снимка: Northern Ireland Office, УикипедияПринц Хари и съпругата му Меган Маркъл

...
снимка: Northern Ireland Office, УикипедияПринц Хари и съпругата му Меган Маркъл
Коментари Харесай

Принц Хари и съпругата му Меган официално променихаимето на фондацията си

снимка: Northern Ireland Office, Уикипедия

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл публично трансформираха името на фондацията си от " Съсекс Роял " на Фондация " Маркъл Уиндзор ", заяви в. " Дейли мейл ".

Херцозите на Съсекс се съгласиха да не употребяват повече наименованието " Съсекс роял ", откакто публично се отдръпнаха от уговорките си като високопоставени членове на английското кралско семейство от 1 април тази година, предава Българска телеграфна агенция.

Британското издание разгласява и клише от документ, че смяната в името на фондацията им е записано на 5 август. Накратко фондацията ще се изписва MWF.

В края на юли принц Хари (35 г.) и брачната половинка му Меган (39 г.) внесоха и девет минути по-късно отдръпнаха документите за смяна на регистрацията на фондацията си. Няколко часа по-късно документите е импортирана още веднъж.

През август предходната година херцозите на Съсекс записаха компанията MWX Trading Ltd.

През април внукът на кралица Елизабет Втора и брачната половинка му основаха в Съединени американски щати благотворителната организация " Арчуел " на името на сина си Арчи и оповестиха, че чакат смяна и в името на фондацията си, което да размени марката " Съсекс роял ".

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР